Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Nostalgienet brengt het verleden weer tot leven met de leukste televisieprogramma’s van de jaren ’50 tot de jaren ‘80. Van James Herriot tot Ontdek je Plekje en van speelfilms tot archiefbeelden. Iedere maand is er weer een nieuwe filmtip te zien. Iedere maand stelt de zender een thema centraal zoals sport, muziek, Nederlands-Indië, weer en wind of film. 

Ga naar de website van Nostalgienet en bekijk de programma’s, de TV-gids en de films  die beschikbaar zijn. Nostalgienet is te ontvangen via verschillende tv aanbieders zoals KPN, Tele 2 en UPC. Kijk voor jou regio op welke zender Nostalgienet voor jou beschikbaar is en geniet ook van oude tv series en films. In de winkel van Nostalgienet bestel je de mooiste retroproducten uit vroegere jaren zoals een platenspeler, radio’s en dvd’s met oude films.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van online acties en aanbiedingen van films en series. Kijk of er een actiecode van Nostalgienet beschikbaar is als je van films uit de jaren ’50, ’60, ’70, en ’80 houdt. Kijk met ledenkorting de leukste series met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Nostalgienet

Nostalgienet