Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Noten

Ze zeggen vaak: Een appel per dag houdt de dokter weg, maar wel een gekeken naar de voedingsstoffen van een handje noten (ongebrand en ongezouten). In noten zitten goede eiwitten en vetten waardoor jij gegarandeerd goede voedingsstoffen binnenkrijgt wanneer je een handje noten per dag eet. Noten vind je in diverse vormen en maten, heerlijke pecannoten, Macadamia’s, pelpinda’s, Pistache en heel veel meer met allemaal een eigen individuele smaak.  

Je kunt noten rauw eten, iets wat tegenwoordig erg vaak voorkomt door de kwark of de yoghurt of gebrand en gezouten. Hoe dan ook, noten zijn gezond en hoewel ze ongebrand net iets beter zijn dan gebrand, ze smaken hoe dan ook heerlijk. Lekkere noten van goede kwaliteit, eet ze iedere dag en jij voelt je gegarandeerd lekkerder in je vel.  

Noten shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer jij van ledenkorting. Bekijk het aanbod aan noten bij de aangesloten webwinkels van 24/7 Discount en shop direct online zodat je profiteert van ledenkorting. Zo wordt het winkelen nog leuker wanneer je shopt met korting.