Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Denk jij ook wel eens: 'Was ik er maar nooit aan begonnen?'. Maar helaas, toch doe je het, roken. Het nadeel van roken van sigaretten en sigaren is dat je er niet zo gemakkelijk vanaf komt. Het is een verslaving, een soort bezigheidstherapie waar vele ongemakken van kunnen komen. Ten eerste kom je moeilijk van een verslaving af en roken is slecht voor je gezondheid wat zich al snel uit in gele nagels, vroege rimpelvorming en meer. Heb jij behoefte om te stoppen, maar weet je niet waar te beginnen? Kijk dan eens bij Novus Fumus, de webshop waar je elektronische sigaretten kunt shoppen. Het voordeel van de elektronische sigaret is dat je er geen teer meer mee inademt, maar toch aan je verslaving kunt voldoen.

Novus Fumus heeft diverse elektronische sigaretten die jij kunt kopen. Daarbij kun je ook diverse smaken aan tabak kopen zonder teer. Je ademt dus wel iets in en kunt ook nog steeds rook uitblazen, maar het is minder schadelijk voor jouw gezondheid. Ga voor een starterskit om te kijken of het wat voor je is en bestel direct online bij Novus Fumus. 

Af van die nare gewoonte? Kijk snel op Novus Fumus en bestel direct online jouw elektronische sigaret. Shop via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Novus Fumus

Novus Fumus