Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Nuhr.nl boek je je vliegtickets naar heel veel bestemmingen wereldwijd tegen de scherpste prijzen en met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Dat wil je natuurlijk niet missen! Bij Nuhr.nl is het simpel, je selecteert het land en de plaats waar je heen wilt vliegen, de datum en het aantal personen. Nuhr.nl komt vervolgens met de voordeligste prijzen.

Kijk zelf hoe eenvoudig het werkt. Zoek op topbestemmingen zoals Barcelona, Jakarta, Johannesburg of Toronto. Of kies een vliegvakantie naar bijvoorbeeld Turkije. Er is keus genoeg bij Nuhr en het boeken gaat heel eenvoudig. Heb je vragen? Bel dan gewoon met de klantenservice. De medewerkers staan je graag te woord. Prettige vakantie!

Boek nu ook online de voordeligste vliegtickets met korting via 24/7 Discount. Kijk of 24/7 Discount een actuele actiecode of zomeraanbieding van Nuhr.nl beschikbaar heeft en vlieg straks met korting naar je vakantie bestemming. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting op je online boeking bij vakantiewinkels.

Korting Nuhr.nl

Nuhr.nl