OHRA kortingscode juni 2022

€ 22,00 korting

Wanneer ontvang je een tegemoetkoming? : NN

https://www.nn.nl/Particulier/Verzekeren/Levensverzekering/Tegemoetkomingsregeling-DL-OHRA/Wanneer-ontvang-je-een-tegemoetkoming.htm
Gevonden in: Nn.nl kortingscode

Je hebt recht op een tegemoetkoming als het eindkapitaal met de werkelijke kosten lager is dan het eindkapitaal met de maximale kosten. Uit de berekening blijkt dat het eindkapitaal op basis van maximale kosten hoger is dan het eindkapitaal op basis van werkelijke kosten. We hebben te veel kosten ingehouden.

€ 9,25 korting
undefined korting

Verzekeringen van verzekeraar OHRA - Pricewise

https://www.pricewise.nl/verzekeringen/verzekeraars/ohra/

OHRA werd in 1925 opgericht en biedt tegenwoordig een groot aantal verzekeringen aan. OHRA maakt geen gebruik van tussenpersonen maar biedt - als direct writer - haar producten rechtstreeks via de telefoon, internet of post aan. OHRA heeft als totaalverzekeraar ruim 800.000 klanten. Diverse verzekeringen

undefined korting

OHRA stopt met restitutiepolis in 2022 - Independer.nl

https://weblog.independer.nl/zorgverzekeringen/ohra-stopt-met-restitutiepolis-in-2022/

In 2022 gaat de zorgpremie van OHRA licht omhoog. Voor een basisverzekering bij OHRA betaal je volgend jaar 129,45 euro per maand. Dat is een verhoging van 2,70 euro per maand ten opzichte van 2021. Maar dat is niet de enige verandering: de zorgverzekeraar stopt met het aanbieden van de restitutiepolis. Restitutiepolis wordt combinatiepolis Tot […]

undefined korting

OHRA zorgverzekering reviews: 8,00 bij Independer (pagina 1/349)

https://www.independer.nl/zorgverzekering/fi/ohra/reviews/intro.aspx

OHRA scoort gemiddeld een 8,0.Dit is het gemiddelde cijfer uit 14007 reviews. Daarvan hebben 8725 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.. Beoordelingen gemaakt door klanten Independer Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij OHRA een zorgverzekering hebben afgesloten.

undefined korting

OHRA Europese zorgpas aanvragen (EHIC) - ZorgKiezer.nl

https://www.zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/OHRA-Europese-zorgpas-aanvragen-(EHIC)

OHRA Europese zorgpas aanvragen (EHIC) Door: Redactie Zorgkiezer.nl - Leestijd: 1 minuut. De OHRA Europese zorgpas (EHIC) bestaat sinds 2006. Je kunt hem online aanvragen via ehic.nl. Bij sommige zorgverzekeraars is je nationale zorgpas ook je Europese zorgpas. Bij OHRA is dit niet het geval.

undefined korting

Ja, dat is OHRA

https://www.ohra.nl/

OHRA staat voor verzekeren zonder Paarse Krokodillen. Een Paarse Krokodil is onnodig gedoe waar verzekerden tegenaan lopen. Door die hardnekkige beestjes uit de weg te ruimen, kunnen we onze diensten, processen en communicatie duidelijker, makkelijker en/of sneller maken.

undefined korting

Inloggen | OHRA

https://www.ohra.nl/inloggen

In Mijn OHRA kun je online al je gegevens van je verzekeringen inzien en aanpassen. Wanneer je maar wilt. Maak het jezelf nog makkelijker met onze app. Met je inloggegevens van Mijn OHRA heb je ook toegang tot onze handige app. Zo regel je al je verzekeringszaken ook op je smartphone of tablet. Ontdek de OHRA App .

undefined korting

Wonen of werken in het buitenland - Zorgverzekering| OHRA

https://www.ohra.nl/zorgverzekering/buitenland/wonen

Of woon je al in het buitenland en kom je in Nederland werken? Met werken bedoelen we de plaats waar je jouw werkzaamheden uitvoert. Bijvoorbeeld: als je een Nederlandse werkgever hebt, en je voert je werk uit in België, dan ben je in België verzekerd. Als je hier werkt, moet je een Nederlandse zorgverzekering hebben.

undefined korting

OHRA

https://inloggen.ohra.nl/

Inloggen. Log hier in voor Mijn OHRA Zzp. Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel bovenin begint met https://inloggen.ohra.nl/ . Meer informatie over veilig inloggen. E-mailadres. Wachtwoord. Door in te loggen gaat u akkoord met de. Algemene voorwaarden Elektronische Diensten. Wachtwoord vergeten?

Premie OHRA zorgverzekering iets hoger (einde restitutiepolis)

https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2022/premie-ohra-zorgverzekering-iets-hoger-einde-restitutiepolis

Zorgverzekeraar OHRA maakt vrijdagochtend de premie van haar zorgverzekering bekend voor 2022. Als klant betaal je volgend jaar 129,45 euro per maand voor de basisverzekering. Dat is een verhoging van 2,70 euro per maand, ofwel 32,40 op jaarbasis. Tevens is het grote nieuws dat ook OHRA stopt met het aanbieden van de vrije zorgkeuze restitutiepolis, […]

Fulltime schadebehandelaar Huisdieren bij OHRA Arnhem

https://www.youngcapital.nl/vacatures/2061294-fulltime-schadebehandelaar-huisdieren-bij-ohra-arnhem

Als fulltime schadebehandelaar Huisdieren bij OHRA in Arnhem op de afdeling claims ben jij de doctor Pol van de OHRA-huisdierenverzekering. Hier weet jij straks alles van af! En dat is maar goed ook, want klanten krijgen jou aan de telefoon als ze vragen hebben over een lopende verzekering of het indienen van een declaratie.

De OHRA kilometerverzekering, prepaid autoverzekering » KiesZeker

https://www.kieszeker.nl/blog/de-kilometerverzekering-van-ohra-een-nieuwe-prepaid-autoverzekering/

De kilometerverzekering van OHRA, een nieuwe prepaid autoverzekering. Frank 16 december 2021. Leestijd 4 min uten Categorie: Autoverzekering. Verzekeraar OHRA komt met een nieuw concept in autoverzekeringen: de kilometerverzekering. Het uitgangspunt van deze nieuwe manier van verzekeren is dat je alleen betaalt voor de kilometers die je rijdt.

OHRA: wijzigingen zorgverzekering per 2022

https://upiva.nl/ohra-wijzigingen-zorgverzekering-per-2022/

OHRA heeft bekend gemaakt een aantal wijzigingen in de zorgverzekering te gaan doorvoeren per 1 januari 2022. Vorige week hebben de deelnemers aan uw zorgcollectief bij OHRA deze informatie van de verzekeraar ontvangen. Wat verandert er? In 2022 gaat de vergoeding voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en wijkverpleging van 100% naar 75% als de zorgverlener géén […]

OHRA zorgverzekering 2022 - ZorgverzekeringWijzer.nl

https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgverzekeraars/ohra-zorgverzekering/

Zorgpremie 2022. € 129,45. per maand. Het bedrijf OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij dat deel uitmaakt van Nationale Nederlanden Groep. OHRA zorgverzekering richt zich op verschillende soorten verzekeringen voor de Nederlandse consument zoals onder andere op zorgverzekeringen. De zorgverzekeraar is in 1925 opgericht onder de ...

Telefoonnummer Ohra? - Klantenservicecontact.nl

https://klantenservicecontact.nl/telefoonnummer-ohra/

Telefoonnummer Ohra. 026 – 400 – 4040. Het informatienummer belt je voor je lokale tarief. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle. Je moet het formulier invullen dat je de opname wilt ontvangen binnen 48 uur in je e-mail.

Informatiedocument over het verzekeringsproduct

https://zorgverzekeringskaart.nl/ohra/Tand-Sterk

Dat kan via Mijn OHRA Zorgverzekering of per post. Ontvangt u een rekening van een zorgverlener? Stuur deze dan naar ons. Dat kan via Mijn OHRA Zorgverzekering of per post. Let op: U krijgt uw polis, rekeningen en overzichten van declaraties alleen digitaal.

OHRA Dierenverzekering | Ervaringen en Reviews

https://zeker.com/verzekeringen/dierenverzekering/ohra/

OHRA Dierenverzekering. ★☆☆☆☆ 3.7/10 ( 118 reviews ) Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft. Voordelen van OHRA: Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne.

Kom werken bij OHRA! | Yource

https://www.yource.work/vacature/kom-werken-bij-ohra

Bij OHRA, onderdeel van de NN Group ga jij potentiële en huidige klanten te woord staan en wegwijs maken rondom alle verzekeringen die OHRA aanbiedt. Bij OHRA Communiceert iedere medewerker eerlijk en proactief, zowel richting collega's en richting tegen de klant.

Draagarmstellingen | opslagsystemen | OHRA

https://www.draagarmstellingen-nederland.nl/

Opslagsystemen voor lange goederen en zware ladingen. Draagarmstellingen zijn een opslagsysteem voor lange goederen en zware volumineuze ladingen. Het rekkensysteem bestaat uit verticale stalen IPE-profielen die in stappen van 100 mm zijn gestanst. Hier worden draagarmen horizontaal opgehangen en met gesmede steunplaten aan de staanders bevestigd.

OHRA Zorgverzekering 2022 | Ervaringen en Reviews over OHR

https://zeker.com/verzekeringen/zorgverzekering/ohra/

OHRA Zorgverzekering. ★★★★☆ 8.2/10 ( 1968 reviews) Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft. Voordelen van OHRA: Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne.

OHRA – SeniorenVerzekerd.nl

https://www.seniorenverzekerd.nl/senioren-zorgverzekering-vergelijken/ohra

De OHRA Zorgverzekering heeft één Basisverzekering met restitutiedekking en ruime keuze van aanvullende verzekeringen. In onderstaande tabel vindt u de vergoedingen bij gebruik van wel of geen gecontracteerde zorgaanbieder. OHRA. Basisverzekering. wel contract. (tussen OHRA & zorgverlener) 100%, afgesproken tarief. géén contract.

Verzekeringen - MT/Sprout

https://mtsprout.nl/ranglijst/mt500-2022/verzekeringen-4

Verzekeringen. Dit zijn de bedrijven met de beste reputatie uit het MT500-onderzoek van 2022 in de categorie Verzekeringen. Jaarlijks vraagt MT/Sprout duizenden managers naar de reputatie van hun peers. Die meningen komen samen in de MT500, het onderzoek naar de 500 grootste bedrijven met de beste reputatie. Verzekeringen.

OHRA reviews| Bekijk consumentenreviews over ohra.nl

https://nl.trustpilot.com/review/ohra.nl

OHRA wil eigenlijk alleen maar innen, uitkeren doen ze na veel gesteggel en met horten en stoten. Omdat wij zo ontevreden zijn, willen wij eigenlijk zo snel mogelijk van de verzekering af. Helaas zitten we aan een jaarcontract vast, OHRA verdient dus waarschijnlijk nog lekker aan ons het komende jaar aangezien ze liever nooit uitkeren.

Informatiedocument over het verzekeringsproduct

https://zorgverzekeringskaart.nl/ohra/zorgverzekering-combinatie

De verzekering begint op de datum die op uw polis staat. U kunt de verzekering elk jaar per 1 januari opzeggen. Zorg dat wij uiterlijk 31 december uw opzegging hebben ontvangen. U moet uw nieuwe basisverzekering voor 1 februari afsluiten. U bent dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari verzekerd. Lees meer.

OHRA | Oldtimerverzekering Vergelijken

https://www.oldtimerverzekeringvergelijken.org/ohra/

OHRA is een onderdeel van Delta Lloyd Groep en helpt al meer dan 85 jaar haar klanten met een duidelijke taal, begrijpelijke producten en een snelle service. U regelt uw verzekeringen rechtstreeks met OHRA, zonder tussenkomst van derden. Het fijne is dat u als klant centraal staat, u kiest zelf hoe u uw verzekeringszaken regelt. […]

Ohra weigert verzekering te beeindigen en laat je een jaar extra ...

https://radar.avrotros.nl/forum/verzekeraars-f31/ohra-weigert-verzekering-te-beeindigen-en-laat-je--t199027.html

Ohra ziet dat anders en weigert nu de premie van het afgelopen jaar terug te storten. Op mijn klacht krijg ik een afwijzing omdat ik in 2021 de Ohra-verzekering niet heb opgezegd. Letterlijk schrijft Ohra in slecht Nederlands: "Wij controleerden onze administratie.

Ohra – Wikipedia

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ohra

Ohra eli pelto-ohra (Hordeum vulgare) on itsepölytteinen eli kleistogaami viljakasvi, jota käytetään rehuna, oluen raaka-aineena ja ihmisravinnoksi muun muassa leipien ja puurojen muodossa.. Ohrasta on kaksi muunnosta: kaksitahoisohra (Hordeum vulgare var. distichon), jonka tähkän tähkylät ovat kahdessa rivissä, sekä monitahoisohra (Hordeum vulgare var. vulgare), jossa tähkylät ...

€ 4,25 korting

‎OHRA in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/ohra/id621240801

‎Met de OHRA App regel je eenvoudig al je verzekeringszaken, waar en wanneer je maar wilt. Er kan veel met de app. Heel veel. We hebben de mogelijkheden van onze app voor je op een rijtje gezet: * wijzigingen doorgeven, schade melden of zorgkosten declareren * je persoonlijke gegevens en verzeke…

OHRA - Verzekering afsluiten - Direct online geregeld

http://www.verzekering-afsluiten.com/zorgverzekering/ohra/

OHRA meegroeiservice. Uniek aan OHRA is de mee groei service waar je gebruik van kunt maken. Normaal gesproken heb je tijdens de looptijd van de verzekering niet zomaar de mogelijkheid om deze aan te passen. Bij OHRA heb je die mogelijkheid 1x per jaar wel, zonder dat je daar een medische verklaring voor nodig hebt.

OHRA Verzekeringen (Klantenservice, Telefoonnummer)

https://www.verzekeraar.nl/ohra-verzekeringen/over-ohra/

OHRA maakt het simpel, begrijpt je als klant en zorgt dat je bespaart op de uitgaven. Prijzen / premie's van OHRA. OHRA levert een uitgebreide service door altijd bereikbaar te zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om de goedkoopste verzekeraar te zijn. OHRA is zeker niet duur, maar de echte prijsvechters laten OHRA wel degelijk achter zich.

OHRA | Verzekering.nl

https://www.verzekering.nl/verzekeraars/ohra/

Bij OHRA kunt u terecht voor veel verschillende verzekeringen, waaronder de: zorgverzekering, de reisverzekering en de autoverzekering. De verzekeraar heeft rond de 800.000 klanten. OHRA is in 1925 opgericht en bestaat dus al negentig jaar. De verzekeraar wil verzekeren eenvoudig houden voor consumenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is ...

Vind de beste zorg voor jou - OHRA

https://zorgvergelijker.ohra-zorg.nl/

Bekijk de vergoedingen in je basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering van OHRA. Vind jouw vergoeding. Goed om te weten als je naar het ziekenhuis gaat Zorg in het ziekenhuis zit in jouw basisverzekering. Maar let wel op jouw eigen risico. Hier vind je de belangrijkste info over ziekenhuiszorg op een rij.

OHRA Studenten Zorgverzekering - Studentenverzekeringen

https://www.studentenverzekeringen.nl/zorgverzekeraar/ohra.html

OHRA TandenGaaf. Met OHRA TandenGaaf krijg je alle soorten behandelingen van de tandarts en mondhygiënist vergoedt, tot een verzekerd bedrag wat je zelf kiest. Extra diensten OHRA. Je kunt zorgkosten direct declareren via de OHRA App. Ook kun je hier vergoedingenlijsten en je andere verzekeringen van OHRA bekijken.

OHRA Dierenverzekering → Vergoedingen, premies, declareren en opzeggen ...

https://www.vergelijkdierenverzekering.nl/verzekeraars/ohra

Opzeggen kan via Mijn Ohra op de website van Ohra. Als je huisdier overlijdt, kun je een overlijdensverklaring opvragen bij de dierenarts en deze indienden bij Ohra. De verzekering wordt dan beëindigd vanaf de dag dat je hond of kat overleden is. Heb je te veel premie betaald, dan krijg je die zo snel mogelijk teruggestort.

OHRA annuleringsverzekering

https://www.annuleren.nl/annuleringsverzekering/ohra/

Het is bekend van de OHRA annuleringsverzekering dat je de totale reissom vergoed krijgt als je om gegronde reden annuleert. De OHRA annuleringsverzekering is overigens los af te sluiten van de reisverzekering. Ook opvallend is de scherpe premie die je betaalt bij de OHRA annuleringsverzekering. Die bedraagt namelijk steeds 4 procent van de ...

Ohra Kilometerverzekering l Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/autoverzekering/ohra-kilometerverzekering

De prepaid autoverzekering heet vanaf nu de Ohra Kilometerverzekering. Het concept is vergelijkbaar. Je betaalt per bundel van 1000 kilometers. Dat kan voordelig zijn voor wie weinig rijdt. De verzekering is niet geschikt voor geïmporteerde auto’s, zakelijke auto’s en campers.

OHRA - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/OHRA

OHRA is een handelsmerk van onderdelen van de Nationale-Nederlanden en van de CZ Groep. OHRA is van oudsher een direct writer . De klant kan bij OHRA rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten, via de telefoon , internet en de post .

OHRA zorgverzekering | Verzekering.nl

https://www.verzekering.nl/zorgverzekering/verzekeraars/ohra-zorgverzekering/

OHRA zorgverzekering. Met een zorgverzekering van OHRA kies je altijd zelf welke arts, ziekenhuis of andere zorgverlener je bezoekt. Je hebt keuze uit drie basisdekkingen die je kunt verrijken met een aantal aanvullende modules. Sluit jij online de zorgverzekering af, dan krijgt je automatisch 8% korting op de basisverzekering.

Home - Lenen bij Ohra

https://lenenbijohra.nl/

01. Leningen. Voor diverse leningen voor een pand of spaarrekening kan je bij ons terecht. Wij zullen je voorzien van alle do’s en don’ts waar jij wat aan hebt. Mocht je een hypothecaire lening afsluiten voor jouw huis, neem vrijblijvend contact met ons op! 02. Verzekeringen. Verzeker jouw auto, reis of huis bij ons.

Ohra zorgverzekering 2023 premie en vergoeding | Ohra vanaf € 110,08

https://www.socialzorg.nl/zorgverzekering/ohra/

Het is mogelijk om de zorgverzekering OHRA 2023 uit te breiden met een tand module. Extra vergoedingen voor de vaak dure rekeningen van de tandarts. In 2023 heeft OHRA drie tandartsverzekeringen in het assortiment. Voor een relatief laag bedrag per maand heb jij recht op een vergoeding van maar liefst € 250,- per jaar!

OHRA - Apps on Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ohra.android&gl=US

Met de OHRA App regel je eenvoudig al je verzekeringszaken, waar en wanneer je maar wilt. In deze nieuwe versie werkt alles weer net wat beter. En wat ook kan: eigen kiekjes toevoegen. Dus een foto van je mooiste zonsondergang bij je reisverzekering, of een foto van je kat bij je huisdierenverzekering. Dat maakt onze app extra leuk.

OHRA • Studentenzorgverzekering.nl

https://www.studentenzorgverzekering.nl/ohra/

OHRA TandenGaaf 500 (100% van de behandeling tot max. €500,- per jaar) Bijzonderheden Aan de hand van Mijn OHRA Zorgverzekering kan je online een groot deel van je zorgverzekeringszaken regelen: je zorgnota’s indienen, persoonlijke gegevens wijzigen, je vergoedingen inzien en bijvoorbeeld bepaalde zorg of een betalingsregeling aanvragen.

OHRA – Bonus Malus

http://bonus-malus.nl/ohra/

Bonus malus ladder OHRA. Op basis van uw schadevrije jaren komt u terecht in een trede op de bonus malus ladder OHRA. Deze ladder bestaat uit diverse treden. Bij OHRA bestaat de bonus malus ladder uit 20 tredes. U zit op de hoogste trede van 20 wanneer u 14 schadevrije jaren of meer heeft. Verder kunt u niet komen.

OHRA | Reisverzekeringen.nl

https://www.reisverzekeringen.nl/reisverzekeraars/ohra/

OHRA is opgericht in 1925 en door de jaren heen uitgegroeid tot een totaalverzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringen. Zorgverzekeringen, levensverzekeringen, inboedelverzekeringen en natuurlijk reisverzekeringen behoren tot het aanbod. Je hebt de keuze uit een doorlopende of kortlopende reisverzekering en een annuleringsverzekering.

OHRA Verzekeringen | aanbiedingen en vergelijken » KiesZeker

https://www.kieszeker.nl/verzekeraars/ohra/

OHRA is een verzekeringsmaatschappij en aanbieder van verschillende verzekeringsproducten. De maatschappij is al meer dan 80 jaar actief in Nederland, en kent een rijke geschiedenis in de vorm van dienstverlening en verzekeren. OHRA biedt verzekeringen aan, zowel voor de zakelijke markt als particulieren.

OHRA zoekt een Lead Developer Team OHRA Portalen in Arnhem, Gelderland ...

https://nl.linkedin.com/jobs/view/lead-developer-team-ohra-portalen-at-ohra-3137392463

Het salaris voor deze functie betreft tussen de €4.332 en €7.393 afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 36-urige werkweek, exclusief een 13e maand, vakantiegeld, reisvergoeding of OV-kaart. Jouw impact als Lead Developer bij OHRA. Als Lead Developer binnen het team OHRA Portalen (TOP team) ben jij de voorman als ...

Het voormalige OHRA-gebouw heeft een metamorfose ondergaan: met ...

https://www.gelderlander.nl/arnhem/het-voormalige-ohra-gebouw-heeft-een-metamorfose-ondergaan-met-restaurant-en-bar~a4c2e1a2/

ARNHEM - Het voormalige OHRA-gebouw, ofwel het Ooievaarsnet, langs de weg tussen Arnhem en Nijmegen, heeft een metamorfose ondergaan. Het pand dat nu de naam Landmark Arnhem draagt, is compleet ...

OHRA Schadeverzekeringen - CMHF

https://cmhf.nl/ledenservice/ledenvoordeel/ohra-schadeverzekeringen/

Uw voordelen: Scherp geprijsde autoverzekering: altijd een vaste lage prijs; Hoge no-claim korting tot 82%; U ontvangt 5% korting op de Autoverzekering en op overige OHRA Schadeverzekeringen. Online en met de OHRA App kunt u altijd en overal uw polis inzien en verzekeringen wijzigen.

OHRA huisdierenverzekering | Vergoedingen + premie van 2022

https://www.overstappen.nl/dierenverzekering/ohra/

OHRA is de goedkoopste dierenverzekering met dekking voor vaccinaties en gebitsbehandelingen. Vergoeding en eigen bijdrage. De eigen bijdrage van de OHRA honden- of kattenverzekering is 20% per declaratie. OHRA houdt dit bedrag automatisch in van het bedrag dat ze aan je terugbetalen.

OHRA zorgverzekering 2022 | Bereken je premie | Geld.nl

https://www.geld.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/ohra

OHRA is een bekende verzekeringsmaatschappij die al meer dan 80 jaar actief is. Je kunt bij OHRA verschillende verzekeringen afsluiten en dus ook een zorgverzekering. De basisverzekering van OHRA geeft je altijd vrije zorgkeuze. Bij OHRA regel je al je verzekeringszaken eenvoudig online. In ruil hiervoor krijg je 8 procent korting op de premie.