Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Nieuwsgierig naar hoe de mensen vroeger leefde, tot 250 jaar geleden? Ga dan eens naar het Openluchtmuseum waar jij even terug in de tijd kan, waar je historische gebouwen tegenkomt, waar brood wordt gemaakt in ouderwetse ovens, waar je de leukste verhalen kunt lezen en horen, waar onvergetelijke herinneringen naar boven komen. Je kunt tot 250 jaar terug in de tijd en gaat steeds een stukje verder naar de toekomst zodat je het verschil tussen toen en nu goed kunt zien.

In het Openluchtmuseum is er ontzettend veel te doen voor jong en oud. Speelgoed van vroeger, een trekpontje, een prachtige vijverpartij, heerlijke poffertjes en heel veel meer zie je terug in het Openluchtmuseum. Ook worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd tijdens schoolvakanties en weekenden.

Wil jij samen met jouw kids naar het Openluchtmuseum? Kijk dan eens bij 24/7 Discount of jij tickets kunt kopen met een leuke kortingscode zodat jij extra voordelig naar het Openluchtmuseum kan. Bekijk het aanbod aan tickets en profiteer vandaag nog online en beleef een mooie dag uit.

Korting Openluchtmuseum

Openluchtmuseum