Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode Optimalprint

Kaarten, fotoboeken, posters, kalenders, mokken of canvas. Wat wil je geprint? Bij Optimalprint is het mogelijk. Bestel je fotoboek met die fantastische vakantiefoto’s, een mok met een selfie voor je beste vriendin of een gezinskalender met familiefoto’s. Gebruik een Optimalprint kortingscode bij het afrekenen zodat je al shopt met korting. Via 24/7 Discount heb je trouwens altijd korting op je online aankopen. Maak dus snel een account aan en mis nooit meer een aanbieding.

Optimalprint telefoonnummer Nederland

Optimalprint is onderdeel van Gelato, een Noorse onderneming. Het hoofdkantoor is ook gevestigd in Noorwegen. Heb je een vraag over een product of over je bestelling? Maak gebruik van de ‘help’ pagina in de webshop. Je vindt hier antwoord op diverse vragen. Ook kan je een e-mail sturen naar info@optimalprint.nl of, ook heel handig, gebruik maken van de live chat.

Proefdruk Optimalprint

Je kan bij Optimalprint de hoeveelheden van een product bestellen zoals die in de webshop staan vermeld of het aantal wat in je winkelmandje staat. Voor kaarten is het voor een aantal categorieën mogelijk een voorbeeld, of monster te bestellen. Je kan één monster per bestelling kopen en maximaal drie monsters per jaar. Altijd handig om te doen als je wilt weten hoe je kaart eruit komt te zien. Nieuwsgierig geworden? Ga naar Optimalprint, ontwerp je kaart en bestel mét een proefdruk.

Optimalprint fotoalbum

Bij Optimalprint kan je je fotoboek hélemaal zelf samenstellen. Wil je een hardcover fotoboek of een soft cover boek? Je kan hier ook kiezen uit verschillende formaten van klein vierkant (14 x 14 cm) tot groot staand A4. Ook kan je voor themafotoboeken kiezen zoals een bruiloft fotoboek, een baby fotoboek of reisfotoboek. Via de webshop kies je je ontwerp en pas je foto lay-outs en bijschrijvingen toe. Je eigen fotoalbum met een prachtig resultaat.

Optimalprint uitnodigingen maken

Hoe leuk is het om de gasten voor je verjaardag of een ander feestje een leuke, persoonlijke uitnodiging te sturen? Kies in de webshop uit meer dan 100 ontwerpen per thema en kies de kaart voor je housewarming, babyshower, verjaardag, trouwfeest of thema kinderfeest. Personaliseer je kaart met een leuke foto en tekst en bestel de kaart in jouw favoriete kleur. Bij Optimalprint is héél veel mogelijk!

Optimalprint levertijd

Optimalprint kent verschillende levertijden voor de artikelen. Zo is de levertijd van kaarten en posters korter dan voor bijvoorbeeld een fotoalbum of voor producten met folie afwerking. In de webshop kan je de levertijden van de verschillende producten vinden. De geschatte leverdata gelden voor bestellingen die je doet vóór middernacht. Je pakketje wordt met DHL Express of Global Parcel verzonden.

Korting Optimalprint

Optimalprint