Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Opzetzwembaden

Hoe heerlijk is het als het zomer is en jij heerlijk in je eigen tuin kunt genieten van de zon en van een lekker zwembad. De fijnste zwembaden zet je direct op in de zomer door middel van een opblaasbad waardoor jij heerlijk kunt gaan voetenbaden of kunt genieten van een lekker plens water in je gezicht of languit liggend in het zwembad een boek kunt lezen. Opzetzwembaden vind je van diverse materialen, je kunt kiezen voor een opblaasversie of een versie met een stellage die over het algemeen iets hoger is en bovenal belangrijk waar je veel plezier aan kunt beleven.  

Het nadeel van zo’n opzetzwembad is dat het even duurt voordat hij eenmaal vol is met water, maar goed, geduld is een schone zaak. Jouw opzetzwembad kan vierkant zijn, rond, rechthoeking en voorzien zijn van een pomp, een trappetje of je stapt er direct in vanaf de grond. Houd je zwembad schoon met chloortabletten en koop en een goede hoes voor zodat je ’s avonds en ’s nachts geen gekke dieren in je water krijgt.  

Mooie zwembaden van goede kwaliteit shop je online via 24/7 Discount zodat jij heerlijk in je tuin kunt bivakkeren. Bekijk snel het aanbod in de aangesloten webshops en bestel vandaag nog met ledenkorting. Zo wordt shoppen nog veel leuker en kun jij shoppen volgens de laatste aanbiedingen en met ledenkorting.