Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode OSR

Met een juridische opleiding van OSR zit je altijd goed. Bij OSR heb je keuze uit meer dan 200 opleidingen in de juridische sector. Van Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht tot Belastingrecht. Je kan met een opleiding van OSR bijvoorbeeld advocaat worden, bewindvoerder of fiscalist. Kijk eens bij OSR en bekijk alle opleidingen en beroepsmogelijkheden. OSR biedt korting bij meerdere cursussen en speciale acties. Kortingen vind je terug op de website of via social media. Wanneer je via 24/7 Discount je cursus volgt bij OSR heb je altijd korting en mis je nooit meer een actie of aanbieding voor het volgen van een opleiding die bij jou past.

OSR juridische opleidingen

Met een juridische opleiding van OSR kies je voor een kwaliteitsopleiding die aansluit bij de praktijk. OSR is al 40 jaar marktleider in juridische opleidingen. Je volgt een praktijkgerichte opleiding zodat je van je medecursisten kunt leren en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Er zijn tientallen rechtsgebieden waar je een cursus in kunt volgen zoals ondernemingsrecht, strafrecht, huur- en vastgoed en belastingrecht. Ga ook voor een carrière in de juridische sector en volg bij OSR een opleiding! Kijk op de website welke opleidingen er zijn en schrijf je vandaag nog in.

OSR cursus Utrecht

De cursussen van OSR vinden in principe plaats op de cursuslocatie aan de Nieuwegracht in Utrecht, maar ze kunnen in overleg ook op andere locaties gegeven worden. Voor de locatie wordt altijd rekening gehouden dat ze met het openbaar vervoer goed te bereiken zijn voor de deelnemende cursisten. De cursuslocatie ligt dus altijd centraal en dat is nog een goede reden om je aan te melden voor een cursus bij OSR.

OSR & DUO

OSR is een gecertificeerd opleiding dienstverlener en erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Mediators federatie Nederland. Waarom zou je voor OSR moeten kiezen? Het is een opleidingsinstituut die al meer dan 40 jaar marktleider is in het juridische cursusaanbod, het is een praktijkgerichte opleiding voor elke juridische professional die erg betrokken en servicegericht is. Door een opleiding van OSR te volgen heb je een gedegen diploma op zak waarmee je de juridische weg in kan slaan.

OSR online inloggen

Wanneer je bij OSR een cursus volgt, maak je als student gebruik van de digitale leeromgeving. Je kan dus altijd inloggen in je account waar en wanneer jij maar wilt. Superhandig om je laatste lessen te bekijken of om je medecursisten of je docent wat te kunnen vragen over de opleiding die je volgt.

Ruim 150 juridische cursussen

Er is een heel ruim cursusaanbod te vinden bij OSR in heel veel verschillende rechtsgebieden. Vind er bijvoorbeeld de top 5 meest bekeken cursussen zoals de cursussen wet arbeidsmarkt, cursus Wnra in de praktijk, basiscursus overheidsaansprakelijkheid, AVG in de praktijk of Wet vergoeding affectieschade. Bij alle cursussen staat de prijs en de aanvangsdatum. Bekijk nu online alle cursussen die er bij OSR gegeven worden. Je kan selecteren op cursusniveau, segment, populariteit of soort. Zo vind je heel snel de cursus die jij wilt gaan volgen met uitgebreide informatie. OSR is hiermee erg transparant.

Korting OSR

OSR

5.00% korting
Bezoek OSR met korting