Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Rijd jouw auto tot aan de vertrekhal van Schiphol en verspil geen tijd voor het parkeren van jouw auto bij een parkeerplaats waardoor je alsnog een pendelbus moet nemen om bij de vertrekhal uit te komen. Bij Park-n-travel kun je jouw auto afgeven bij één van de medewerkers van Park-n-travel zodat jij direct kunt beginnen met inchecken.  

Hoe werkt het? Je gaat naar Schiphol, belt circa een half uur voordat je bij Schiphol aankomt dat je eraan komt en een medewerker van Park-n-travel staat je op te wachten. Je neemt je uitgedraaide reservering mee en de chauffeur neemt jouw auto mee om ergens te parkeren. Niets is makkelijker dan dat, want zo hoef je geen extra half uur in te calculeren voor het parkeren van jouw auto op Schiphol.  

Wil jij ook zo min mogelijk tijd besteden aan het reizen naar Schiphol en het parkeren van jouw auto? Kijk dan eens op 24/7 Discount voor de mogelijkheden van Valet Parkeren bij Schiphol. Reserveer online zodat jij direct kunt beginnen met jouw reis zodra je op Schiphol bent aangekomen. Zo begint jouw vakantiegevoel nog veel eerder. 

Korting Park-n-travel

Park-n-travel