Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op vakantie of op zakenreis gaat en je moet je auto parkeren op de luchthaven, wil je dit gemakkelijk en voordelig geregeld hebben. Parkos helpt je hierbij. Via Parkos regel jij je parkeerplaats op Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Weeze, Zaventem of Düsseldorf, gewoon online en dus wanneer het jou uitkomt.

Ga naar de website van Parkos en selecteer de luchthaven van vertrek en de datum van vertrek en aankomst. Met een klik op de knop wordt er een beschikbare parkeerplaats voor je gezocht. Met een shuttlebus wordt je naar de luchthaven gebracht of je geeft je auto af bij de vertrekhal aan een van de medewerkers van Parkos. Je auto staat vervolgens veilig geparkeerd. Je kan kiezen voor buiten of overdekt parkeren. Reserveer met en klik op de knop je parkeerplaats bij Parkos!

Blijf op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen bij aanbieders voor paarkeerplaatsen op luchthavens via 24/7 Discount. Kijk wanneer je binnenkort gaat vliegen bij Parkos en reserveer voordelig een parkeerplaats. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting op je online reserveringen bij aanbieders zoals Parkos.

Korting Parkos

Parkos