Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ontdek de wereld en verruim je blik met Pelikaan Reizen. Met de bus kom je in de mooiste steden en gebieden. Ook boek je er je vliegvakantie of een prachtige cruise. En voor sportieve reizen kun je ook bij Pelikaan Reizen terecht. Zowel voor individuele reizen als voor groepsreizen is er een ruim aanbod. Pelikaanreizen heeft al meer dan 80 jaar ervaring in het vervoeren van reizigers.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Pelikaan Reizen. Vind eenvoudig de reis die het beste bij jou past en kom helemaal in de stemming. Pelikaan Reizen is lid van ANVR en SGR. Vraag online de brochure aan zodat je op je gemak kunt lezen wat het nieuwe reisaanbod is. Ook kun je de brochure downloaden van de website. Bij Pelikaan Reizen vind je een veelzijdig reisaanbod.

Voor kortingen of leuke acties voor je favoriete vakantie ga je eerst naar 24/7 Discount. Hier vind je de leukste aanbiedingen en acties als je last hebt van vakantiekriebels. Kijk dus snel even of er van Pelikaan Reizen een leuke kortingscode beschikbaar is voor bijvoorbeeld korting op je boeking. Via 24/7 Discount boek je heel eenvoudig je vakantie online met ledenkorting!

Korting Pelikaan Reizen

Pelikaan Reizen