Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Personalgifts heeft originele cadeaus met een personal touch. Zo kun je altijd iemand leuk verrassen met een leuk en origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Met de leukste fotoproducten, boeken met een eigen naam en ook veel gelegenheidscadeaus kun je bij Personalgifts van alles vinden. 

Een passend en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Speel de hoofdrol in een Baantjer pocket of een luxe kinderboek. Kinderen spelen zelf de hoofdrol in Dikkie Dik kinderboek! De eigen naam wordt in het boek verwerkt en komt in het hele boek voor. Inclusief cadeau datum en jouw boodschap. Daarnaast erg veel fotoproducten waaronder de populaire spreuktegels. Maak je eigen straatnaambord of stuur een chocoladehart met zijn of haar foto erop. Goedkoop en origineel cadeau voor Sinterklaas, Kerst, nieuwjaar, valentijn, verjaardag, geboorte? Personalgifts heeft het voor jou!

De leukste persoonlijke cadeaus shop je uiteraard online via 24/7 Discount, want bij 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op jouw account. Kijk snel voor leuke acties en aanbiedingen van Personalgifts bij 24/7 Discount en bestel vandaag nog online. 

Korting Personalgifts

Personalgifts