Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een leuke en mooie manier om jouw foto's te presenteren of juist om mooie foto's van jouw gezin of familie in huis te plaatsen, is op de manier hoe je het bij Phooboo.com kunt vinden. Bij Phooboo.com kun je namelijk mooie foto's op bamboeblok laten zetten en zo echt op een leuke manier foto's in jouw huis te hangen. 

Phooboo.com verkoopt bamboeblokken met in diverse formaten. Het is gemaakt van plaatmateriaal bestaande uit verschillende lagen bamboe. Je kunt kiezen uit twee verschillende diktes, te weten 4cm en 2,5cm. Ook kun je ze bestellen in formaten van 10cm bij 10cm. Geef een mooi cadeau aan iemand met een prachtige foto en kies voor een mooi bamboeblok. 

Op zoek naar een origineel cadeau met persoonlijke touch of wil je zelf graag je mooiste foto's op een originele manier in huis hebben? Ga dan snel naar Phooboo.com en bekijk de mogelijkheden voor het bestellen. Bestel via 24/7 Discount en kijk of je ledenkorting krijgt bij Phooboo.com. Blijf op de hoogte van leuke acties, aanbiedingen of bijvoorbeeld kortingscodes voor gratis verzending. 

Korting Phooboo.com

Phooboo.com