Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een deur is eigenlijk gewoon praktisch, het houdt de warme in huis, het houdt geluid tegen en het is handig wanneer je geen pottenkijkers wil. Maar een deur is niet altijd even leuk, want een deur kan behoorlijk saai zijn. Bij Pimp je deur vind je een ruim assortiment aan deurposters en deurstickers waarmee je jouw volledige deur kunt beplakken met een leuke afbeelding. Of je nu graag kijkt naar een mooi wit strand en een azuurblauwe zee of liever een mooie bloem op jouw deur hebt, het kan bij Pimp je deur. 

Bij Pimp je deur kun je kiezen uit heel veel afbeeldingen, maar ook is het mogelijk om je eigen foto of foto's te uploaden en je eigen poster of sticker te maken. Upload jouw foto en ga aan de slag met de editor zodat jij voor jouw vlakke deur, een paneeldeur en meer in allerlei formaten de leukste posters en stickers kunt bestellen. Bij Pimp je deur kun je kiezen uit talloze eigen afbeeldingen, je eigen foto uploaden en je bestelling wordt snel geleverd en is makkelijk te bevestigen aan jouw deur. 

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke acties en aanbiedingenen van Pimp je deur. Bekijk hieronder de lopende acties van Pimp je deur en bestel vandaag een briljante poster of sticker voor jouw deur. Ontvang bij jouw bestelling ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.

Korting Pimp je deur

Pimp je deur