Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een waar speelgoedparadijs voor kinderen is Planet Happy. Van deze winkel worden kinderen helemaal vrolijk. Het speelgoed dat je hier vindt is goed voor de ontwikkeling van je kind, maar ook nog eens goed voor het milieu. Het is namelijk duurzaam en verantwoord speelgoed. Met bekende merken als Kapla, AquaPlay, Baufix en Ses kun je het leukste speelgoed kopen. Bouwspeelgoed, buitenspeelgoed, knutselartikelen, muziekinstrumenten en meer vind je bij Planet Happy.

Het assortiment van Planet Happy is zeer uitgebreid aan speelgoed waar duurzaamheid voorop staat. Klei, strijkkralen, gezelschapspellen, blokkendozen, poppen en meer vind je bij Planet Happy. Wanneer je bij Planet Happy besteld voor 16.00 uur, heb je het de volgende dag al in huis en bij een bestelling boven de € 50, - betaal je geen verzendkosten.

Op zoek naar duurzaam en verantwoord speelgoed? Kijk op 24/7 Discount voor interessante acties en aanbiedingen voor binnen en buiten speelgoed. Denk hierbij aan stapelkorting, 10% acties en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Planet Happy een actiecode beschikbaar is. Bestel via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op je online bestelling van speelgoed.

Korting Planet Happy

Planet Happy

1.50% korting
Bezoek Planet Happy met korting