Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vaste planten, Heesters, bomen, Lei/dakbomen, rozen, bodembedekkers, waterplanten en moerasplanten, maar ook fruitgewassen van goede kwaliteit en met groeigarantie shop je online bij Plantenbestel. Bij Plantenbestel hebben ze al heel veel ervaring op het gebied van mooie planten en bomen waardoor jij gegarandeerd bent van goede en mooie planten en bomen. Op de website van Plantenbestel vind je een duidelijke uitleg over de planten of bomen en ook over de potmaten zodat jij precies wat je in huis/tuin haalt.  

Ieder product heeft een eigen levertijd, want niet alles is op voorraad, maar vaak zal het alsnog binnen één week worden geleverd. Plantenbestel biedt goede leveringsvoorwaarden en voordelige verzendkosten op jouw bestelling zodat jij direct kunt beginnen met het  gezelliger maken van jouw huis of tuin.
 

Mooie planten en bomen shop je online via 24/7 Discount met ledenkorting. Bekijk hier of jij bij Plantenbestel  kunt bestellen met ledenkorting en of er een leuke kortingsactie online staat voor extra korting.

Korting Plantenbestel

Plantenbestel