Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Playdeal is dé website voor al het speelgoed gebaseerd op bouwblokken zoals Lego en Duplo! Bouwblokken zijn razend populair bij kinderen en ook nog eens zeer leerzaam. Bouwblokken stimuleert de creativiteit en is ook goed voor de fijne motoriek van de kinderen. Kinderen vinden het heel leuk om met bouwblokken te spelen en kunnen zich er eindeloos mee vermaken.

Kijk in de webshop van Playdeal en vind er Lego, Duplo, Lego games en Megabloks. Zelfs de allerkleinste kinderen kunnen zich vermaken met bouwblokken va Playdeal. Heb je vragen? Neem contact op via het formulier in de webshop. Laat je verbazen over het ruime assortiment en de verrassend lage prijzen bij Playdeal.

Via 24/7 Discount ben je altijd als eerste op de hoogte van online acties en aanbiedingen bij speelgoedwinkels. Bestel op deze manier met korting tijdens de megasale, opruimweken of discount dagen. Bestel je Lego en Duplo vandaag nog bij Playdeal en doe dat via 24/7 Discount. Hiermee profiteer je namelijk ook nog eens van ledenkorting!

Korting Playdeal

Playdeal