Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het gevoel en de ervaringen beleven van een autocoureur ligt nu voor iedereen binnen handbereik. En dat gewoon thuis. Dat kan bij Playseat. Fernando Smit is autocoureur, ontwerper en producent van dé racestoel. De Play Seat is een realistische simulator, met de allerbeste race spellen/circuits en ’s werelds beste besturingssysteem.

De Play Seats die je hier vindt zijn geschikt voor alle Playstations, alle modellen van Xbox360 , WII Game Consoles en P.C. stuurtjes. Op deze website vindt je ook complete sets en de nieuwe VIP Units voor professioneel en regelmatig gebruik. De play seats zijn ook te huur voor bedrijfsfeestjes of evenementen. Kijk in de webshop van Playseat voor de mogelijkheden en Let’s game!

24/7 Discount plaatst regelmatig aantrekkelijke kortingen en acties van webshops met game-artikelen op de website. Denk hierbij aan acties en kortingscodes voor korting op de aanschaf van je product of gratis verzending. Kijk dus of Playseat op dit moment een aantrekkelijke actie heeft zodat je voordelig kunt gamen. Via 24/7 Discount koop of huur je online je game-producten met ledenkorting!

Korting Playseat

Playseat

2.75% korting
Bezoek Playseat met korting