Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Plusport bedenkt, ontwikkelt en ontwerpt web-based maatwerktrainingen. Plusport was in het verleden een van de eerste bedrijven die E-learning aanbood aan bedrijven. Plusport is ontstaan uit eigenlijk een heel simpele vraag: "Hoe maken we, door gebruik te maken van het internet, leerprocessen binnen organisaties efficiënter?”

Bij Plusport kun je terecht voor mogelijkheden om eenvoudig cursussen en opleidingen aan te bieden of te organiseren. Plusport biedt verschillende standaardpakketten aan. Kies het pakket dat het beste bij de wensen van uw organisatie past.

Voortaan korting op al E-learning cursussen? 24/7 Discount zorgt ervoor dat jij op eerste op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en acties voor E-learning. Zoals gratis cursussen of een voordeel op je lidmaatschap. Kijk direct of er een actuele aanbieding of kortingscode beschikbaar is voor Plusport en profiteer. Koop voortaan via 24/7 Discount al je online E-learning cursussen en wees door gebruik te maken van de ledenkorting extra voordelig uit.

Korting Plusport

Plusport

8.75% korting
Bezoek Plusport met korting