Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Om jouw organisatie te voorzien van goede werknemers die alles weten over veiligheid op de werkvloer en zelf zo veilig mogelijk moeten werken zijn er cursussen en opleidingen die jouw personeel vakbekwaam maken. Plusport is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheid. Bij Plusport worden cursussen en trainingen op maat aangeboden en kun je ook terecht voor E-learning cursussen.  

Plusport helpt jouw bedrijf of organisaties gestructureerder en verfijnder te maken. Bekijk het aanbod aan cursussen en opleidingen of ga in gesprek met Plusport voor een maatwerk opleiding voor jouw medewerkers.  

Bekijk de mogelijkheden voor cursussen en opleidingen online via 24/7 Discount zodat jij altijd kunt verbeteren en je kennis kunt verbreden. Boek jouw cursus of opleiding online en ga aan de slag via 24/7 Discount zodat jij kunt profiteren van ledenkorting. Bekijk het aanbod aan opleidingen van Plusport en ga aan de slag en vind een interessante aanbieding of kortingscode op 24/7 Discount en profiteer van interessante korting.

Korting Plusport

Plusport

8.75% korting
Bezoek Plusport met korting