Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De PNOzorg basispremie voor 2017 is € 109,94 per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 84,94 per maand. Sluit je nieuwe PNOzorg zorgverzekering af via 24/7 Discount en ontvang 2.500 punten in je account.

Meer dan 60 jaar is PNOzorg specialist in zorgverzekeringen voor mensen uit de media- en en creatieve sector. Bij PNOzorg krijg je altijd optimale keuzevrijheid en kun je zelf kiezen in welk ziekenhuis of door welke arts je behandeld wordt. Voor die vrijheid van keuze betaal je niets extra! Naast de basisverzekering met keuze vrijheid kun je ook aanvullende verzekeringen afsluiten.

De aanvullende verzekeringen bij PNOzorg zijn Start, Standaard, Keuze, Extra en Compleet met ieder zijn bepaalde premie en vergoeding. Ook voor de tandarts is er een aanvullende verzekering. Dat zijn Tand Start, Tand Standaard, Tand Extra en Tand Compleet. Kies zelf de aanvullende verzekering die bij je past. Een basisverzekering in combinatie met aanvullende verzekeringen levert je keuzevoordeel op wat natuurlijk mooi meegenomen is!

Korting PNOzorg

PNOzorg