Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Portemonnees

Al jouw persoonlijke pasjes, pasjes van winkels en natuurlijk je geld binnen handbereik, dat heb je wanneer je het op één plek bewaard, namelijk in je portemonnee. Portemonnees zijn ontzettende handig wanneer je gaat winkelen, boodschappen gaat doen of je hebt een uitje. Je hebt alles in één soort tas waardoor je alles makkelijk kunt vinden. Portemonnees worden gemaakt in verschillende formaten. Extra groot waar je ook pasfoto’s in kunt doen, pasjes, losgeld en sommige hebben zelfs een apart vakje voor de telefoon in te doen.  

Portemonnees vind je voor zowel dames, heren als kinderen en zijn vaak gemaakt van goed materiaal omdat het een gebruiksvoorwerp is wat vaak wordt gepakt. Merken in portemonnees zijn onder andere DKNY, Michael Kors, Fab en meer, maar ook warenhuizen hebben een leuke collectie, zoals HEMA en V&D hebben een groot aanbod. De portemonnees voor mannen zijn over het algemeen kleiner dan die van vrouwen en voor de kids zijn er makkelijke zachte modellen die wat flexibeler zijn en met leuke prints van dieren, Cars, Minions en meer.  

De leukste portemonnees vind je natuurlijk online via 24/7 Discount bij de aangesloten webshops waar jij shopt met ledenkorting. Bekijk snel het aanbod aan portemonnees via 24/7 Discount en shop met extra korting op jouw bestelling. 

DKNY Portemonnees Dames (Rood)
€ 69.95
Portemonnee Vamos rood
€ 19.99
Moschino Portemonnees Dames (Wit)
€ 109.95
Portemonnee Gerry Weber roze
€ 35.99
Moschino Portemonnees Dames (Zwart)
€ 99.95
Portemonnee Gabor wit/gebloemd
€ 45.99
Van den Assem
5.00% korting

Even lekker de leukste nieuwe schoenen online shoppen doe je alleen bij Van den Assem. Van den Assem...

Bezoek Van den Assem met korting
Vamos schoenen
4.00% korting

Comfortabele schoenen koop je bij Vamos schoenen. Hier vind je dames- en herenschoenen voor voeten...

Bezoek Vamos schoenen met korting