Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Preston Palace is een uniek en verrassend hotel en uitgaanscentrum gelegen in Almelo. Je vindt hier talloze mogelijkheden voor een paar heerlijke overnachtingen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een zwem- en saunaparadijs, een indoor- kermis, een spelotheek voor de kinderen, een uitgaanscentrum met diverse faciliteiten voor spel en ontspanning, een feestzaal met elke avond live muziek, een vergadercentrum en een bioscoop.

Preston Palace biedt het ideale uitje voor jou en je gezin of vriendengroep. Met verschillende arrangementen zijn er genoeg keuzes te maken en zit er vast iets voor jou bij. Heb je een locatie nodig voor een feest? Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, jubileum, verjaardag of familiedag, bij Preston Palace wordt de avond of een dagje uit compleet verzorgd, allemaal onder één dak! Voor een betaalbare prijs geniet van je een geweldige tijd met genoeg activiteiten, live muziek en ontspanning.

24/7 Discount heeft alle hotels, met eventuele aanbiedingen en vouchercodes, voor jou op de website staan. Kijk dus even of er een actieve Preston Palace actiecode of aanbieding is. Via 24/7 Discount boek je altijd de voordeligste arrangementen en last-minutes met ledenkorting!

Korting Preston Palace

Preston Palace