Pricewise kortingscode januari 2023

€ 9,25 korting
Pricewise korting

Pricewise | Vergelijk op grootste onafhankelijke vergelijkingssite

https://www.pricewise.nl/

Pricewise is de onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, internet en tv en lenen. Wij vinden dat iedereen de beste deal verdient.

€ 9,25 korting
Pricewise korting

Zorgverzekering vergelijken 2023 | Onafhankelijk | Pricewise

https://www.pricewise.nl/zorgverzekering/zorgverzekering-vergelijken/

Pricewise ontvangt 2 soorten vergoedingen: doorlopend of eenmalig. Pricewise streeft naar gelijkwaardige vergoedingen (eenmalig/doorlopend). Op basis van de gemiddelde looptijd van 5 jaar bedraagt de gemiddelde vergoeding € 17,61 per betalende verzekerde (waarbij niet-volwassenen gratis zijn) per jaar.

€ 9,25 korting
Pricewise korting

Goedkoopste sim only-abonnementen vergelijken | Pricewise

https://www.pricewise.nl/sim-only/

Pricewise vindt dat elke Nederlander de beste deal verdient voor energie, verzekeringen en telecom. Daarom maakt Pricewise iedereen wakker, wijzer en zetten we samen de markt op scherp. Persoonlijk

€ 9,25 korting
Pricewise korting

Geld lenen | Lening vergelijken | Betrouwbaar lenen | Pricewise

https://www.pricewise.nl/geld-lenen/

Pricewise vindt dat elke Nederlander de beste deal verdient voor energie, verzekeringen, leningen en internet en tv en bellen. Daarom maakt Pricewise iedereen wakker, wijzer en zetten we samen de markt op scherp.

€ 9,25 korting
Pricewise korting

Pricewise | Vacatures | Werken bij Pricewise

https://werkenbij.pricewise.nl/

Bij Pricewise willen we zoveel mogelijk mensen helpen met het beste advies over hun vaste lasten. Dat doen we met een data-driven en dynamische club van flexibele, ondernemende en klantgerichte experts en communicators. Onze cultuur is plat en informeel. We bieden veel ruimte om te leren, experimenteren en te groeien.

€ 9,25 korting
Pricewise korting

Pricewise Gratis Ongevallendekking

https://cdn2.pricewise.nl/resources/main/IPID_Pricewise_Gratis_Ongevallendekking_2021.pdf

Pricewise die via Pricewise een autoverzekering hebben afgesloten en daarvoor een verzekeringscertificaat hebben ontvangen. Deze verzekering is niet geldig als de aangevraagde autoverzekering (tijdelijk) is opgeschort of geen dekking biedt. Daarnaast is de verzekerde klant van Pricewise ouder dan 18 jaar.

€ 9,25 korting
Pricewise korting

Pricewise Provider Awards 2021 Toelichting onderzoeksresultaten

https://cdn2.pricewise.nl/contract_documents/Uitleg_onderzoeksuitslag_Pricewise_Provider_Awards_2021.pdf

Pricewise Provider Awards 2021 – Toelichting onderzoeksresultaten Dit jaar reikt Pricewise voor de tweede keer de Pricewise Provider Awards uit. De provider met de beste prijs-kwaliteitsverhouding mag zich de beste provider van Nederland noemen. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Internet, Internet & TV en Internet, TV & bellen.

Elektrische autobezitters kunnen nu goedkoper thuis opladen dan bij ...

https://dvhn.nl/meer/vervoer/Pricewise-auto-thuis-opladen-nu-goedkoper-dan-bij-snellader-28198215.html
Gevonden in: Dvhn.nl kortingscode

Meer dan de helft van de automobilisten met een elektrische auto is momenteel goedkoper uit om de auto thuis op te laden dan bij een snellader van Fastned, concludeert vergelijkingssite Pricewise ...

Pricewise - Klantenservice

https://klantenservicedirect.nl/bedrijf/pricewise/

Pricewise is een vergelijkingswebsite waar verschillende producten die verband houden met vaste lasten van consumenten worden vergeleken. Denk hierbij aan energie, diverse verzekeringen, Sim Only, en internet en tv producten, en leningen. Pricewise is in 2006 opgericht onder naam Prizewize en in 2014 is de naam veranderd in Pricewise.

Pricewise - Radar - het consumentenprogramma van AVROTROS

https://radar.avrotros.nl/tag/pricewise/

De energierekening van Nederlandse huishoudens daalt per 1 juli met gemiddeld 6,6 procent. Op jaarbasis komt dat neer op een besparing van ruim 100 euro per jaar voor een gemiddeld huishouden. Dat meldt prijsvergelijkingswebsite Pricewise op basis van de nieuwe tarieven van Vattenfall en Eneco, twee van de drie grootste energieleveranciers.

Pricewise: auto thuis opladen nu goedkoper dan bij snellader

https://www.deondernemer.nl/actueel/pricewise-auto-thuis-opladen-nu-goedkoper-dan-bij-snellader~4334715

Meer dan de helft van de automobilisten met een elektrische auto is momenteel goedkoper uit om de auto thuis op te laden dan bij een snellader van Fastned, concludeert vergelijkingssite Pricewise na onderzoek. Dat was lange tijd niet het geval. ANP 24 januari 2023. Dit geldt echter alleen als ze onder het prijsplafond blijven, dat deze maand ...

Pricewise Ervaringen: Review Met 23 Vergelijkers - Energie Besparen Info

https://energiebespareninfo.nl/pricewise-ervaringen/

Pricewise zorgt ervoor dat het product dat je via hun site aanvraagt ook daadwerkelijk krijgt. Verder meldt Pricewise op haar site dat de prijsweergaven op de website up-to-date gehouden worden doordat de energieleverenciers al op tijd alle data omtrent producten aanleveren.

Energie vergelijken en bespaar op gas en licht - Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/energie_vergelijken/pricewise

Op Kieskeurig.nl kun je betrouwbaar en onafhankelijk de actuele energieprijzen van alle energieleveranciers vergelijken. Kieskeurig.nl werkt voor het vergelijken van energieleveranciers samen met Pricewise. Pricewise is een onafhankelijke energievergelijker, die altijd actuele tarieven toont en voor jou de beste energiedeal heeft.

Pricewise.nl ervaringen, reviews en klachten - update 2023

https://reviewdesk.nl/companies/pricewise-nl/

Pricewise heeft het voorwerk al gedaan zodat jij alleen maar in hoeft te voeren wat jij belangrijk vind, vervolgens komen de beste aanbieders voor energie, verzekeringen, internet en tv of leningen uit de vergelijking rollen. Pricewise verdient haar geld via eenmalige provisies die ze ontvangen van verzekeringsmaatschappijen.

Vergelijken op Pricewise - www.energieprijsvergelijkers.nl

https://www.energieprijsvergelijkers.nl/

Pricewise is een energievergelijker voor consumenten en voor het Midden- en Kleinbedrijf. De energievergelijker van de Consumentenbond en diverse andere toonaangevende vergelijkingssites maken gebruik van de energievergelijker van Pricewise. Het is een uitstekende vergelijker en secuur in het berekenen van de verwachte jaarkosten voor energie.

Pricewise reviews | Bekijk consumentenreviews over pricewise.nl

https://nl.trustpilot.com/review/pricewise.nl

Kijk ik in het overzicht, moet ik via Pricewise opeens €35 betalen voor de installatie: Eenmalige kosten€ 35,00 Aansluitkosten € 35,00 Verzend- en administratiekosten € 0,00 Wat een onzin. En dat terwijl het via Budget Thuis €0 aansluitkosten is. Dus Pricewise verdient gewoon €25 aan nieuwe klanten, en nul besparing voor de klant zelf.

Pricewise » ervaringen 2019 voor en door klanten! - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/energie/pricewise-ervaringen-reviews

Wat biedt Pricewise? Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet). Het aanbod van Pricewise bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel.

Pricewise - Startpagina | Facebook

https://nl-nl.facebook.com/NLPricewise/

Op www.pricewise.nl vergelijk je eenvoudig onze beste deals voor je energie, verzekeringen, leningen en internet & tv. We zijn er veel geld aan kwijt. Energieleveranciers, verzekeraars, telecomproviders en kredietverstrekkers. Toch vergelijken we nog te weinig of het o …. Meer weergeven.

Pricewise: aanvullende verzekering verliest populariteit - Skipr

https://www.skipr.nl/nieuws/pricewise-aanvullende-verzekering-verliest-populariteit/

Pricewise: aanvullende verzekering verliest populariteit. Minder verzekerden zullen een aanvullende verzekering afsluiten dan de voorgaande jaren. Dat voorspelt prijsvergelijker Pricewise op basis van een analyse onder duizend respondenten.