Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Pro Life basispremie voor 2019 is € 114,95 per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 94,95 per maand.

Je hebt zorg in diverse vormen en voor iedereen. Pro Life is een Christelijke zorgverzekering in Nederland waar je jouw zorgverzekering kunt afsluiten. Hier profiteer je ten alle tijden van Christelijke zorg, in Christelijke ziekenhuizen, Christelijke kraamzorg en meer. Je krijgt goede begeleiding bij Pro Life met een persoonlijke vertrouwensarts en je kunt je verzekering al afsluiten vanaf een bedrag van € 99,45 per maand met een maximaal verhoogd eigen risico van € 885,-. Bij het wettelijk verplicht eigen risico betaal je € 119,45 per maand.

Bij Pro Life kun je meerdere aanvullende verzekeringen bekijken en afsluiten. Dat zijn de Smallpolis, Mediumpolis, Largepolis en de Extra Largepolis. Voor de aanvullende tandartsverzekering zijn er Tand Small, Tand Medium en Tand Large. Lees meer over de betreffende vergoedingen op de website van Pro Life.

Korting Pro Life

Pro Life

Bezoek Pro Life