Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een heerlijke loungestoel, fijne eetkamerstoelen, mooie banken en heel veel meer qua zitcomfort vind je online bij Prominent voor diverse smaken. Of je nu een strakke stijl heb in huis of juist klassiek, je vindt bij Prominent een ruim aanbod aan mooie producten zodat jij heerlijk kunt zitten om een boek te lezen, lekker televisie te kijken of bij te kletsen met familie en vrienden.  

Prominent heeft een ruim assortiment aan zitstoelen, geeft zitadvies en je kunt diverse sfeercollecties online bekijken zodat je in één keer een set kunt kopen. Bekijk de voorwaarden van Prominent zoals een snelle levering, goede communicatie en meer. Bekijk het assortiment, vraag een brochure aan en bestel jouw nieuwe stoelen of banken online.  

Ga voor mooie producten voor in jouw huis naar 24/7 Discount en kijk snel waar jij kunt shoppen met ledenkorting bij aangesloten webshops. Profiteer van ledenkorting op jouw account wanneer je shopt via 24/7 Discount en blijf ook op de hoogte van goede aanbiedingen en ontvang leuke kortingscodes voor extra korting op jouw bestelling.

Korting Prominent

Prominent

3.00% korting
Bezoek Prominent met korting