Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Carnaval, een bijzonder feestje, Koningsdag, een gekke dag, kijk op Pruiken-winkel.nl voor de leukste pruiken voor een bijzonder feestje. Bij Pruiken-winkel.nl vind je een ruim assortiment aan pruiken in de gekste vormen, van Pippi Langkous tot aan Tina Turner, maar ook afro pruiken en pruiken van New Kids vind je bij Pruiken-winkel.nl zodat jij gegarandeerd opvalt.  

Bij Pruiken-winkel.nl vind je naast pruiken ook andere leuke items voor een geslaagd uiterlijk. Accessoires, verkleedkleding en heel veel meer shop je online bij de leukste pruiken-winkel van Nederland. Bekijk snel het assortiment aan producten op Pruiken-winkel.nl en bestel direct online. Wanneer je voor 15.00uur besteld, heb je het de volgende dag voor een verzendbedrag van € 3,95 in huis.  


Leuke pruiken voor een themafeest, carnaval of iets anders shop je online via 24/7 Discount, want dan profiteer je van ledenkorting. Kijk snel of er een actie is voor Pruiken-winkel.nl op 24/7 Discount en bestel direct online met korting op jouw bestelling. 

Korting Pruiken-winkel.nl

Pruiken-winkel.nl

4.00% korting
Bezoek Pruiken-winkel.nl met korting