Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Puur en Kuur is dé Wellness vakantie specialist. Ideaal voor als je van ontspanning en Welness houdt en dit graag combineert met een heerlijke vakantie. Met reizen naar onder anderen Turkije, Frankrijk, Spanje, Dubai, Indonesië en Sri Lanka laad je helemaal op in het resort waar je verblijft. Prachtige locaties met Wellness, Yoga of Anti-stress vakanties.

Bekijk de website van Puur en Kuur en bepaal je bestemming. Er zijn 150 Wellness reizen te vinden, zowel binnen Europa als wereldwijd en elke reis kan op maat samengesteld worden. Bekijk de foto’s, populaire bestemmingen en de deal van de week. Boek je Wellness reis en geniet alvast van het leuke vooruitzicht dat je straks ontspant met yoga en sauna op je vakantiebestemming.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van acties en aanbiedingen van online vakantie aanbieders. Kijk of er een kortingscode van Puur en Kuur tussen staat als je van Wellness of yoga houdt. Wie weet ont stress je straks met voordeel op je vakantie bestemming. Via 24/7 Discount boek je je vakanties en wellness reizen met ledenkorting.

Korting Puur en Kuur

Puur en Kuur