Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Rainbowbasics is een eigen kledingmerk met daarin, de naam zegt het al, alle kleuren van de regenboog. De kleding van Rainbowbasics wordt gemaakt op een Maatschappelijk Verantwoorde Manier en gaat heel lang mee. Bij de kleding van Rainbowbasics kun je een persoonlijke touch meegeven door er bijvoorbeeld een naam op te laten drukken.

Op Rainbowbasics vind je diverse soorten kleding, van sjaals, shirts, broekjes, leggings, jurkjes, rokjes en meer voor kinderen. Hier kun je leuke kraamcadeaus bestellen, originele cadeaus en leuke en goede kwaliteitskleding voor je kleintje. De kleding is speciaal voor baby's en kinderen en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. De verzendtijd is tussen de 2 en 5 werkdagen.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties voor kraamcadeaus en gepersonaliseerde cadeaus. Zo kun je profiteren van veelvoudkorting, sale, opruiming en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Rainbowbasics een actiecode beschikbaar is. Bestel je kraamcadeaus via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting Rainbowbasics

Rainbowbasics