Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Roken is zo uit de tijd en daarom is het beter om elektrische sigaretten te roken. Elektrische sigaretten zijn namelijk een stuk gezonder voor je dan echte sigaretten met tabak en teer. Met een elektrische sigaret kies je voor een gezonde variant van roken en kun jij jouw leven een stuk gezonder maken. Bij Red kiwi kun je jouw elektrische sigaret bestellen met de daarbij behorende accessoires. Fijne fruitaroma's en meer shop je online bij Red kiwi en deze kunnen je alsnog voorzien in je rookbehoefte (de verslaving). 

Ga roken met een elektrische sigaret en merk meteen dat je gezondheid beter wordt. Nooit meer tabak in je longen, maar echt gezonde dampen inademen. En daarbij breng je ook geen andere mensen in gevaar met de dampen van een echte sigaret. De elektrische sigaret kun je bestellen vanaf de leeftijd van 18 jaar. 

De beste elektrische sigaret shop je natuurlijk online via 24/7 Discount. Hier vind je namelijk diverse webshops waar je dit kunt shoppen, zo ook bij Red kiwi. Kijk snel of Red kiwi is aangesloten zodat je ledenkorting ontvangt op jouw bestelling.

Korting Red kiwi

Red kiwi