Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Waarom zou je teveel willen betalen voor een Phone. Koop er een bij Refurbishediphonekopen.nl. Hier vind je gereviseerde of pre-owned iPhones. Dus een Apple iPhone die eerder gebruikt is geweest. De refurbished iPhone is volledig gereviseerd en ook alle onderdelen zijn vervangen.

Kijk eens in de webshop van Refurbishediphonekopen.nl en zie welke iPhones je er allemaal kunt kopen tegen hele scherpe prijzen. Elke iPhone krijgt een nieuwe behuizing, display, batterij en knoppen. Daarnaast worden de refurbished iPhones altijd met originele, nieuwe accessoires geleverd, in een nieuwe verpakking. De betaling gaat via een veilige omgeving via iDeal en de service en verzending is snel en je betaalt geen verzendkosten.

Je bent op zoek naar een iPhone, maar je wilt niet vast zitten aan dure abonnementen of de hoofdprijs voor een toestel betalen? Ga dan naar Refurbishediphonekopen.nl en bestel een gereviseerde iPhone. Via 24/7 Discount profiteer je met een actuele actie- of kortingscode van extra voordeel en je profiteert bovendien altijd van ledenkorting.

Korting Refurbishediphonekopen.nl

Refurbishediphonekopen.nl