Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Regenbroeken

Even op de fiets naar je werk of naar school is soms heel lekker, als er geen regen valt. Maar gelukkig kun je, wanneer er wel regen valt, je daar heel goed op kleding met regenkleding. Een onderdeel van regenkleding is een regenbroek. De regenbroeken houden vocht tegen en dat scheelt natte kleren wanneer je op school of op je werk bent aangekomen.  

Regenkleding is waterafstotend en ideaal voor op de fiets. Je houdt jezelf naast droog ook warm waardoor je niet de hele dag loopt te bibberen omdat je natte kleding hebt. Je vindt regenbroeken in diverse kleuren voor kinderen en volwassenen. Merken in regenbroeken zijn onder andere Adidas, Agu, The North Face, maar ook vind je ze in de huismerken van warenhuizen.  

Regenkleding en regenbroeken, je shopt het online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk het aanbod aan regenkleding en regenbroeken bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en vind goede aanbiedingen en acties zodat je nog extra kunt profiteren van lage prijzen.