Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een goede koffer of een fijne reistas is essentieel wanneer je op reis gaat. Of je nu op wereldreis gaat of lekker gaat genieten van de zon 2 weken lang, je moet bagage meenemen. Bij Reiskofferonline vind je een ruim assortiment aan koffers en reistassen zodat jij volledig voorbereid op reis kunt gaat. Je kunt bij Reiskofferonline kiezen uit koffers met of zonder wielen, reistassen in de vorm van backpacks en ook met of zonder wielen, maar ook kun je terecht bij Reiskofferonline voor trolleys, laptoptassen en aktetassen. 

Merken die je tegenkomt in de shop van Reiskofferonline zijn onder andere Dakine, Eastpak, Samsonite en Travelite en dan is dit slechts een kleine selectie aan merken. Kijk snel voor een goede rugzak, een mooie reiskoffer of reistas of een stevige en volledige beschermende laptoptas bij Reiskoffer online en bestel. Profiteer bij Reiskofferonline altijd van gratis verzending en een snelle levering op de volgende dag wanneer je voor 17.00uur besteld. 

Een mooie reis maken zonder je zorgen te maken of je bagage wel veilig is opgeborgen? Dat doe je met koffers en tassen van Reiskofferonline waardoor je heerlijk kunt genieten van een onbezorgde reis. Bestel jouw koffers online via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op jouw account.

Korting Reiskofferonline

Reiskofferonline