Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij op het gebied van 3D printen meer weten en kijken wat de mogelijkheden zijn voor 3D printen thuis? Kijk dan eens bij Ridix waar je diverse accessoires en printers kunt shoppen voor 3D printen. Je vindt bij Ridix merken aan printers zoals Leapfrog, Builder 3D en andere merken en ook kun je hier zogenoemde inkt (filaments) shoppen om jouw print tot werkelijkheid te brengen.

Bij Ridix vind je diverse tips om redelijk voordelig jouw print te kunnen maken met een 3D printer. Zo kun je het beste ontwerpen maken voor bijvoorbeeld architectuur die aan de binnenkant hol is, dat bespaard flink op de kosten. Bekijk de mogelijkheden voor het 3D printen op een 3D printer voor thuis en bestel direct online bij Ridix zodat jij direct aan de slag zit. Want eenmaal begonnen met 3D printen, dan ben jij verslaafd en wil je niet anders meer.
 


Bekijk de mogelijkheden voor het 3D printen op een goede printer via Ridix en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw bestelling. Ga snel naar Ridix en bestel direct online de leukste artikelen voor het 3D printen, blijf op de hoogte van goede kortingsacties en profiteer vandaag nog.

Korting Ridix

Ridix