Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Verander je dagelijkse routines in bijzondere verwenmomenten door heerlijke luxe Rituals producten te kopen. Van heerlijke hand scrub tot aan douchegel en lekker ruikende bodymilk. Bij Rituals vind je niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen een gehele verzorgingslijn met lekkere crèmes en scrubs. Naast de lekker geurende producten heeft Rituals ook prachtige badjassen en handdoeken en leuke accessoires om iemand mee te verrassen.

Leuke cadeaupakketten of jezelf heerlijk verwennen met de producten van Rituals. Heerlijk ruiken, de hele dag door. Ook heeft Rituals een heerlijke lijn voor kinderen om de babybilletjes heerlijk mee zacht te houden. Daarnaast kun je je huis heerlijk laten ruiken met de geurstokjes van Rituals. Waan je in de wellness met het Hammam pakket en verras jezelf goed. Bij een bestelling boven de € 65, - betaal je geen verzendkosten en de bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen van verzorgingsproducten. Met regelmaat heeft Rituals hele leuke acties voor jou. Zo kun je heel veel voordeel krijgen op je bestelling. Kijk op 24/7 Discount of er een actieve actie voor jou is zodat jij direct kan profiteren van leuke korting op je bestelling bij Rituals.

Korting Rituals

Rituals