Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De leukste vakanties beleef je met Roan! Huur een stacaravan of bungalowtent in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Kroatië, Slovenië of Oostenrijk. Roan verhuurt al meer dan 27 jaar luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten op topcampings. Roan heeft de Zoover Award ‘Beste Aanbieder Campingvakanties’ gewonnen!

Ga naar de website van Roan en bekijk het campingaanbod en de Roan Glamping accommodaties. Reserveer je camping voor deze zomer en ga straks lekker genieten voor je tent of stacaravan. Zoek en boek eenvoudig via het handige menu. Geef je land van bestemming op, de aankomstdatum en verblijfsduur. Met een klik krijg je alle accommodaties te zien. Roan is lid van de SGR en ANVR. Prettige vakantie!

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van online reis- en vakantie aanbieders. Denk aan vroegboek korting of korting op je verblijf. Kijk of er een kortingscode van Roan beschikbaar is waarmee je straks met korting op je vakantie adres zit. Via 24/7 Discount boek je online je vakantie met ledenkorting.

Korting Roan

Roan