Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een op maat gemaakt rolgordijn bestellen voor jouw keukenraam, slaapkamer of andere ruimte doe je bij Rolgordijnen Expert. Hier vind je namelijk een ruime collectie aan kleuren, materialen en dessins aan rolgordijnen die jij online kunt bestellen en thuisbezorgd krijgt met een eigen ophangsysteem. Op de website staat precies aangegeven hoe je de maten van je raam moet opmeten om vervolgens online de maten door te geven. Zo kan het eigenlijk niet fout gaan.

Je geeft de maten online door op Rolgordijnen Expert en de rolgordijnen worden op maat gemaakt. Pas wanneer je ze in huis hebt en ze goed zijn, mag je de rekening betalen. Ook kun je bij Rolgordijnen Expert mooie duo shades bestellen en zijn er zoveel verschillende kleuren, dessins en materialen, dat er gegarandeerd iets voor jou bij zit. 

Kijk voor mooie rolgordijnen en interieuraccessoires op 24/7 Discount en profiteer van leuke ledenkorting op jouw bestelling. Bij 24/7 Discount vind je een groot aantal webshops waar jij gordijnen en andere interieuraccessoires kunt bestellen. 

Korting Rolgordijnen Expert

Rolgordijnen Expert