Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Prachtige handgemaakte sieraden met edelstenen, fossielen en mineralen. Je vindt ze in de webshop van Rootz-sieraden.nl. Alle stenen hebben een bepaalde functie die bijdragen aan jouw persoonlijke proces. Elk sieraad is uniek en met liefde vervaardigd en heeft en specifieke (half) edelsteen. Je draagt de sieraden omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze een functie hebben.

Bekijk de uitgebreide collectie in de webshop van Rootz-sieraden.nl en zoek eenvoudig op soort sieraad zoals armbanden, kettingen, oorbellen, koordjes, ringen en charms. Ook kun je hier terecht voor cadeaubonnen waarmee je iemand blij mee kunt maken. En wil je en sieraad laten maken? Ook dat is mogelijk bij Rootz-sieraden.nl. Rootz-sieraden.nl heeft het Webwinkel keurmerk en de levertijd is supersnel.

Bestel met korting de mooiste sieraden via 24/7 Discount. Hier vind je tal van actiecodes en kortingscoupons bij heel veel online kleding- en accessoire winkels. Kijk of je een kortingscode van Rootz-sieraden.nl tegen komt en gebruik deze bij jouw online bestelling op mooie sieraden in deze webshop. Voortaan bestel je online met korting via 24/7 Discount.

Korting Rootz-sieraden.nl

Rootz-sieraden.nl