Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij op zoek naar een prachtig vloerkleed voor bij jouw thuis of op kantoor om zo meer sfeer te creëren in huis?  Kijk dan eens bij Rozenkelim waar je prachtige rozenkelims vind uit de Noordelijke delen van Turkije en Moldavië die door Rozenkelim worden geïmporteerd. Ook vind ja bij Rozenkelim prachtige vintage en recoloured vloerkleden vinden.  

Een prachtig vloerkleed past in ieder interieur, of je nu een strak interieur hebt of juist stoer of klassiek, een prachtige Rozenkelim of mooie vintage vloerkleed past er definitief bij. De kelims van Rozenkelim zijn soms 30-80 jaar oud en kunnen in elk gewenst formaat gemaakt worden. Ook vind je bij Rozenkelim prachtige kussens van Rozenkelim stof.  


Bekijk het aanbod aan prachtige vloerkleden en bestel direct online met ledenkorting via 24/7 Discount. Zo kun jij direct beginnen met shoppen van prachtige kussens en vloerkleden van goede kwaliteit en mooie stoffen. Bestel online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account en blijf op de hoogte van goede aanbiedingen en acties. 

Korting Rozenkelim

Rozenkelim