Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd je lekker van hardlopen maar zoek je nog een hardloopmaatje om samen mee te trainen? Via Runnersdate.nl vind je een hardloopbuddy. Runnersdate.nl is een community waar je actieve leden vindt. Het is een totaal nieuw datingconcept waarbij je een hardloopmaatje of misschien meer dan een hardloopmaatje vindt. Je schrijft je gratis in en je geeft eenvoudig aan waar je naar op zoek bent.

Op de website van Runnersdate.nl vind je een hardloopagenda zodat je precies weet welke events waar en wanneer gehouden worden. Wanneer je je aanmeldt kan je lekker samen trainen voor de volgende wedstrijd en wie weet wordt je naast hardloopvrienden misschien wel meer. Privacy is gewaarborgd en alle profielen worden gecontroleerd. Op deze manier is Runnersdate.nl een veilige en betrouwbare datingsite.

Wil je op de hoogte blijven van leuke acties en kortingen bij online winkels en organisaties? Kijk dan bij 24/7 Discount voor de leukste kortingen en acties zoals gratis verzending of gratis inschrijving. Kijk of je een kortingscode van Runnersdate.nl kunt vinden en ontmoet je hardloopvriend of – vriendin. Meld je aan bij 24/7 Discount en profiteer gelijk van ledenkorting. Doen dus!

Korting Runnersdate.nl

Runnersdate.nl

12.25% korting
Bezoek Runnersdate.nl met korting