Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je rijdt goed en veilig, maar je weet eigenlijk niet wat je moet doen wanneer het glad op de weg is door regen of sneeuw en je met de auto weg glijdt op de weg. Weet je hoe je dan moet handelen? Dat leer je bij Safety Experience Center waar je diverse cursussen kunt volgen om veilig op pad te gaan.

Ga voor informatie naar Safetyexperiencecenter.nl. Safety Experience Center heeft een ruim aanbod aan cursussen waaronder de anti-slipcursus. Hier leer je omgaan met het slippen bij nat wegdek, wat je daar tegen kunt doen en hoe jij weer veilig jouw weg kunt vervolgen als je wel een slipper maakt. Niets is zo belangrijk als veilige kilometers voor jou en je medeweggebruikers. Bij Safety Experience Center krijg je begeleiding van de beste instructeurs van Nederland.

Wil je je veilig voelen in de auto en ook tijdens gladheid goed kunnen rijden? Ga naar 24/7 Discount en bekijk waar jij een rijcursus kunt volgen. Kijk of er een kortingscode van Safety Experience Center tussen staat en reserveer jouw lessen online via 24/7 Discount en profiteer gelijk van ledenkorting.

Korting Safetyexperiencecenter.nl

Safetyexperiencecenter.nl