Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Sta je op het punt jouw badkamer in te richten en wil jij daarvoor de leukste meubels en badkamerbenodigdheden uitzoeken? Ga dan naar Sanitairwinkel. Bij Sanitairwinkel heb je een ruim assortiment aan mooie douchecabines, wastafelmeubels, kranen, toiletten, toiletaccessoires en meer voor in jouw nieuwe badkamer. Sanitairwinkel is één van de grotere winkels op het gebied van sanitiair en met een showroom in Rosmalen en Amsterdam kun jij leuke ideeën opdoen. 

Bij Sanitairwinkel kun je alles online bestellen. Door de ruime voorraad kunnen ze vaak snel leveren en ook kun je hier tegels bestellen. Bij een bestelling hoger dan € 150,- profiteer je van gratis verzending van jouw bestelling en het wordt op afspraak bezorgd zodat jij er niet speciaal een dag vrij voor hoeft te nemen. 

Een nieuwe badkamer bestel je gemakkelijk en snel via 24/7 Discount. Het enige wat je zelf moet doen of kunt laten doen is alles goed monteren. Bekijk bij 24/7 Discount waar jij kunt shoppen voor jouw badkamer, zoals bij Sanitairwinkel, en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling. 

Korting Sanitairwinkel

Sanitairwinkel