Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Sarto Fashion is een Nederlands bedrijf dat sinds 1947 staat voor een hoge kwaliteit damesmode. De collectie die Sarto Fashion aanbiedt bestaat uit drie labels; Anotherwomen, Roberto Sarto en Poools. De collectie is gericht op vrouwen van boven de dertig die kiezen voor draagbaarheid, kwaliteit en herkenbaarheid.

Wil je inspiratie op doen voor je outfit? Bekijk het lookbook en de impressie pagina’s van Sarto Fashion en laat je inspireren door de outfits die met veel zorg zijn samengesteld. Het unieke aan Sarto Fashion is dat de collecties in Nederland worden ontworpen, ontwikkeld, gecontroleerd en uitgeleverd.

Voortaan korting op al je online fashion aankopen? 24/7 Discount zorgt ervoor dat jij op eerste op de hoogte bent van de beste fashion aanbiedingen en acties. Zoals gratis verzending, een cadeautje bij je bestelling of korting op de nieuwe collectie. Kijk direct of er een actuele aanbieding of kortingscode beschikbaar is voor Sarto Fashion en profiteer. Shop voortaan via 24/7 Discount al je kleding en accessoires, ontvang ledenkorting en wees extra voordelig uit.

Korting Sarto Fashion

Sarto Fashion