Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Scheer en Foppen is een elektronica winkel met witgoed, elektronische en huishoudelijke apparatuur. Met een webshop en daarnaast 65 winkels in diverse dorpen en steden heeft Scheer en Foppen een goede naam opgebouwd in goede service voor alle fijne producten. Of je nu op zoek bent naar een strijkijzer of naar een nieuwe televisie, bij Scheer en Foppen vind je het.

Scheer en Foppen heeft een ruim assortiment aan grote merken zoals Philips, Sony, Tefal, Siemens, AEG en meer in witgoed, elektronica en huishoudelijke producten. Bekijk snel de producten zoals wasmachines, televisies en andere producten bij Scheer en Foppen en bestel gemakkelijk en snel online.  Door de ruime voorraad heb je het snel in huis.

De fijnste producten shop je online via 24/7 Discount. Voor onder andere elektronica doe je er goed aan via 24/7 Discount te shoppen, zo ook bij Scheer en Foppen, bij 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk de recente acties en profiteer direct online van leuke actieprijzen.

Korting Scheer en Foppen

Scheer en Foppen