Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De complete online scheerwinkel is Scheerplein. Je kan hier terecht voor elektrisch scheren, nat scheren, ontharen en je vindt er producten voor na het scheren zoals lotions en balsems. Scheerplein verkoopt elektrische scheerapparaten zoals trimmers, bodygrooms en ladyshaves.

Kijk in de webshop en bekijk het grote assortiment. Je vindt bij Scheerplein een groot aanbod van scheermesjes van vele bekende merken zoals Gillette en Wilkinson. Scheerplein denkt ook aan de vrouw en je vindt er dan ook verschillende epilators en crèmes & strips voor te ontharen. Bekijk de aanbiedingen in de webshop en bestel eenvoudig je scheerartikelen online bij Scheerplein. Of het nou voor elektrisch scheren, nat scheren of ontharen is, bij Scheerplein kun je het vinden.

24/7 Discount heeft voor jou als eerste alle acties en couponcodes van verschillende online winkels met verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. Profiteer ook van korting en kijk of er een leuke couponcode of andere aanbieding van Scheerplein tussen staat. Bijvoorbeeld voor gratis verzending of misschien een leuke 1+1 actie. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online aankopen van verzorgingsproducten.

Korting Scheerplein

Scheerplein

2.50% korting
Bezoek Scheerplein met korting