Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Abstracte of moderne schilderijen koop je online bij Schilderijen.nl. Hier vind je een enorme collectie prachtige schilderijen die passen in iedere omgeving van je huis. Of je nou van modern of klassiek houdt, voor iedereen is er een passend schilderij of ander soort wanddecoratie te vinden. Schilderijen.nl is al sinds 1999 actief op de markt.

Bekijk de website van Schilderijen.nl en vind jouw favoriete wanddecoratie. Of je nou van olieverfschilderijen houdt, foto op hout, popart schilderijen of kunst reproducties. Je vindt de wanddecoratie en schilderijen eenvoudig per categorie onder gebracht. Kijk ook eens bij de mest verkochte producten en doe inspiratie op met de vele thema’s en kleuren die uiteraard goed passen in je huis. Schilderijen.nl is thuiswinkel waarborg gecertificeerd. De levertijd is per product verschillend, maar staat vermeld in de webshop. Alle producten worden altijd stevig verpakt zodat geen beschadiging kan optreden tijdens transport.

Blijf dagelijks op de hoogte van mooie aanbiedingen en acties via 24/7 Discount. Wanneer je op zoek bent naar iets moois aan de wand zoals een foto of schilderij, dan kijk je bij Schilderijen.nl maar niet voordat je bij 24/7 Discount hebt gekeken. Profiteer bovendien van ledenkorting op je online bestellingen bij woon- en decoratiewinkels.

Korting Schilderijen.nl

Schilderijen.nl