Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op zoek bent naar een mooi schilderij voor in je huis of om iemand een prachtig schilderij cadeau te geven, dan moet je naar Schilderijencentrum. Je vindt hier een breed assortiment aan echte schilderijen die met de hand gemaakt zijn door kunstenaars. Hierdoor heeft elk schilderij haar eigen karakter.

In de webshop kan je je schilderij kiezen uit categorieën olieverf schilderijen of metaal schilderijen. Alle olieverf schilderijen hebben een houten frame met daarover een wit canvas. Bij de metaalschilderijen is het oppervlak en het frame van metaal. Alle schilderijen hebben prachtige kleuren en voorstellingen. Of je nou van stilleven, bloemen, landschappen of abstracte schilderijen houdt, de keuze is heel uitgebreid bij Schilderijencentrum. Alle schilderijen worden voor transport goed ingepakt en verzonden via PostNL.

Maak meer sfeer in je huis of op kantoor met een mooi schilderij via Schilderijencentrum. Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van acties en aanbiedingen en zie jij als eerste wanneer de sale is begonnen. Zo profiteer je van lage prijzen en kun je genieten van ledenkorting wanneer je via 24/7 Discount besteld. Kijk dus snel of er een actie actief is voor Schilderijencentrum.nl en shop gelijk online
.

Korting Schilderijencentrum

Schilderijencentrum