Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Schooltassen

Wanneer je voor het eerst echt naar school mag, naar de peuterschool, dan is het natuurlijk superleuk als jij naar school gaat met je eigen schooltas. Van jongs af aan moeten de kinderen al e.e.a. meenemen naar school en is het handig om een schooltas te hebben. Schooltassen zijn er in diverse formaten, met leuke prints van prinsessen, auto’s of juist helemaal effen.  

Niet alleen op de peuterschool zijn schooltassen handig, naarmate de kinderen ouder worden moeten ze steeds meer meenemen. Gymkleding, zwemkleding, boeken, huiswerk en heel veel meer wordt in die tas meegenomen en dan is het van belang dat je een goede en waterdichte schooltas hebt. Een mooie schooltas is daarom van belang. En ook wanneer je naar de middelbare school gaat is een goede tas met extra stevigheid van belang voor die zware boeken die je moet meesjouwen. Kijk voor mooie schooltassen van merken als Eastpak, Kipling, Protest en meer en shop online.  

Schooltassen zijn ontzettend praktisch en verkrijgbaar in diverse merken. Het mooiste is wanneer je het via 24/7 Discount besteld, want dan profiteer jij van ledenkorting op jouw account. Kijk daarom snel bij welke winkels jij de leukste schooltassen kunt shoppen en bestel direct online met ledenkorting. 

Bol.com
1.25% korting

Bol.com kortingMet Bol.com korting kan je voordelig shoppen in één van de grootste...

Bezoek Bol.com met korting
Plutosport
3.50% korting

Topmerken in sportkleding en accessoires vind je bij Plutosport voor de meest interessante prijs...

Bezoek Plutosport met korting
Bruna
2.50% korting

Wie kent Bruna niet? De kantoorartikelen- en boekenwinkel die je op vele plaatsten vind. De...

Bezoek Bruna met korting