Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij net als heel Nederland een hekel aan regen en blijf jij het liefste droog, ook al moet je naar buiten? Vaak gaat regen gepaard met harde wind en de meeste paraplu's zijn daar niet op gemaakt. Maar tegenwoordig is er een stormbestendige paraplu genaamd Senz. Deze paraplu's zijn uiteraard waterdicht, maar kun je ook prima met harde wind gebruiken. Ze slaan minder snel door dan de gewone paraplu's waardoor jij ook droog blijft tijdens een natte dag.

Senz is de paraplu voor jou, voor onderweg naar je werk, naar school, met boodschappen doen en meer en is verkrijgbaar in heel veel dessins. Mooie kleuren, een leuk printje en zowel voor dames en heren zijn er leuke modellen. Bij Senz heb je opvouwbare paraplu's en stickparaplu's en ook kun je voor de Senz diverse accessoires online shoppen.

Mooie paraplu's van goede kwaliteit shop je natuurlijk online via 24/7 Discount waar je profiteert van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan mooie paraplu's, zoals bijvoorbeeld bij Senz en profiteer van leuke aanbiedingen en acties.

Korting Senz

Senz