Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Shopping bags

Tassen kun je nooit genoeg hebben, en zeker als je even lekker de stad in gaat en heel veel wil gaan shoppen, dus dan heb je een goede shopping bag nodig. Een shopping bag is een grote tas, vaak voorzien van goede handvaten en daarnaast ook een schouderband die je gemakkelijk en comfortabel kunt dragen. Het fijne aan shopping bags is dat er lekker veel in kan omdat ze lekker groot zijn. Shoppings bags vind je in diverse dessins zodat je voor iedere outfit wel een leuk exemplaar kunt vinden.  

Merken in shopping bags zijn oneindig, zo heb je prachtige exemplaren van Lauren Ralph Lauren, Michael Kors, Mint & Berry, Even & Odd, Anna Field en heel veel andere grote namen. Wit, zwart, met een leuke afwerking, een mooi detail en je steelt de show met je prachtige shopping bags.  

De mooiste shoppings bags shop jij online via 24/7 Discount en dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan mooie shopping bags bij de aangesloten webwinkels en profiteer vandaag nog van leuke korting op jouw bestelling aan een nieuwe shopping bag.